Vaig néixer l'any 75 i resideixo actualment a Riells del Fai. Un amic dissenyador, en Carles, em va deixar ara ja fa força anys, un llibre d'Isabel Campi Valls anomenat "Què és el disseny?". Aquella lectura va canviar segurament la meva vida, ja que al poc temps ja havia escollit quina volia que fos la meva professió de futur.

L'any 1997 vaig tenir el meu primer contacte amb el món de les arts gràfiques treballant durant quatre anys en una impremta d'etiquetes adhesives com a impressor. Aquest fet va marcar la meva futura professió, doncs als dos anys de treballar a l'empresa vaig estudiar arts gràfiques i disseny publicitari. Sens dubte, els coneixements que vaig adquirir en la impremta (sistemes d'impressions, manipulats, papers, tintes, ...) m'han estat de gran utilitat per a desenvolupar la meva professió. Sovint encara recordo com creàvem les tintes planes manualment amb una rasqueta i comprovàvem fent ditades sobre un paper que el color fos igual a la carta PANTONE. Per sort, avui dia les noves tecnologies han fet que això sigui totalment automatitzat i més fidel a les cartes de colors.

Així doncs, al finalitzar els estudis, l'any 2002, vaig crear la meva pròpia empresa com a dissenyador gràfic freelance, que és la que actualment està vigent. "Identia", un nom escollit en aquells moments com abreviació d'identitat, reflecteix encara fidelment els principis per la qual va ser creada, -donar identitat a tots els projectes gràfics-.

En aquests darrers anys he anat adquirint experiència en molts àmbits del gran món de les arts gràfiques, que m'han servit per aprofundir en diferents matèries i aconseguir experiència i coneixements per futurs projectes. Des de dissenyador i art finalista en una empresa de sleeves, passant per treballar en empreses de retolació, creació de pàgines e-Commerce, ...

En paral·lel, a l'àmbit personal, res no tindria sentit si no m'agradés la meva professió i no la pogués compaginar d'una manera totalment equilibrada i sana amb la meva vida personal. L'aprenentatge de qualsevol ofici és constant i l'experiéncia, sens dubte, n'és un grau.