Realització de la campanya gràfica “Ampliació Porta a Porta Argentona” adreçada als veïns i veïnes del barri del Cros. La campanya s’ha dividit en 3 fases a causa de la seva complexitat.
1. Informar: Creació de diferents materials gràfics per tal d’informar dels avantatges i inconvenients del sistema Porta a Porta (fulletons, lones, anuncis, cartells…)
2. Participació: Creació de diversos materials gràfics per tal que els veïns i veïnes puguin donar la seva opinió sobre el procés (butlletes, presentacions per a xerrades participatives, bàners per a xarxes socials…)
3. Sensibilització: Creació de roll-up i fulletons per tal de sensibilitzar als veïns i veïnes i en espacial, als més menuts. La il·lustració principal de la campanya ha estat realitzada per l’il·lustrador Joan Turu.

L’Ajuntament d’Argentona va ser un dels primers municipis de l’estat a implantar el sistema de recollida porta a porta. En aquest sistema hi participa al voltant d’un 75% dels veïns i veïnes del municipi, i ben aviat, es vol consolidar a tots els habitants d’Argentona. La campanya gràfica iniciada a finals de 2015 i vigent fins a l’actualitat, pretén informar dels avantatges i inconvenients que suposa l’ampliació Porta a Porta als veïns i veïnes del barri del Cros.

logotip ampliacio porta a porta argentona
ilustracio joan turu argentona
fulleto disseny triptic reciclatge argentona porta a porta
roll up reciclatge porta a porta argentona residus reiclatge
fulleto disseny triptic reciclatge argentona porta a porta
anunci argentona reciclatge porta a porta