Disseny i maquetació, amb el software adobe ilustrator, del díptic publicitari per la Carnisseria Subirats de Bigues i Riells. Per a la creació del díptic, es van realitzar fotografies d’estudi i en la mateixa granja de l’empresa situada a Bigues. El missatge que es vol transmetre és la proximat i la qualitat dels productes.

La granja Subirats és una empresa de caràcter familiar dedicada a la cria de bestiar al municipi de Bigues i Riells. La seva explotació ramadera, situada a Can Puig, disposa de 30.000 m2 destinats a la cria i engreix de vedells, únicament femelles, ja que produeixen una carn de més gran qualitat. Aquestes, arriben a l’explotació amb un mes de vida i són alimentades únicament a base de farratges i cereals 100% naturals, fins a arribar als 8-9 mesos de vida que és quan es porten a l’escorxador de Caldes de Montbui, a menys de 10 km de l’explotació. Tots aquests processos són duts a terme per la família Subirats amb tres generacions dedicades a la cria de bestiar i a l’elaboració de productes carnis.

Carnisseria Subirats Bigues Riells Vedella Km0 Proximitat QualitatCarnisseria Subirats Bigues Riells Porc Km0 Proximitat Qualitat